Когато всички планове, идеи, концепции са изградени върху сватба на открито, в локация, близо до морето, на по-малко от 80 км. от Варна, факторът на времето е от основно значение. Винаги трябва да има вариант Б, въпреки позитивната нагласа и желанието нещата да се случват по план, прогнозата за времето е извън нашия контрол. Независимо от желанието ни, процентите за дъжд бяха на 40-50%, няколко пъти обсъждахме вариантите, дали да не започнем подреждането на събитието на закрито, но на всички не ни се искаше. Четири пъти обсъждахме с бъдещата булка този въпрос, но и тя и Сватбен агент Никол Новкова, отлагаха този момент във времето… В един момент заваля и то как „като из ведро“, нямаше друга възможност, за последен път се събрахме, за да се запознаят младоженицте с новото разпределение на събитието им. Очаквахме бъдещата булка, разочарована и без настроение, но тя дойде с широка усмивка и с думите „Всички казват, че щом вали ще сме много богати“… Ивелина не спря да се усмихва, Дъг имаше спокойствие и увереност, че щом е трябвало така да стане, не е случайно.

Сватбата имаше много силен емоционален зарад, всеки гост допринасяше с присъствието си, всичко се нареждаше по ново разпределение, но със спойствие и доверие, нещата се случваха естествено, по най-добрия начин. Те получиха красивата сватба, която очакваха, дори повече.

Като по поръчка за фотосесията на младоженците дъждът спря, Цвети Делийска запечата моментите на красиви облаци, плажна визия и истински чувства, взаимност и любов… накрая се появи и дъга, като че ли да ги възнагради за търпението и спокойствието.

Имаше и настроение, и желание за танци. Всички се забавляваха, имаше и специално внимание към гостите с фолклорна програма и анимация, в която те се включиха с голяма желание и ентусиазъм. Ивелина и Дъг показаха как се прави сватба, с положителна нагласа, усмивки и спокойствие, за да бъдат спомените такива, каквито трябва да бъдат – незабравими.

Всички бъдещи младоженци трябва да бъдат наясно, когато избират своята локация близо до морето, с гледка и на открито, че трябва да има резервен варианти и въпреки, че  плановете не са се осъществили напълно, не означава, че сватбата няма да бъде такава каквото са я очаквали. Понякога дори, очакванията се надминават, но това зависи основно от доверието към сватбения агент и спойствието на бъдещите младоженци.Цялата фотосесия на Цвети Делийска от събитието може да видите тук: http://www.deliysky.com/svatba-vila-kaliakra/ 

Видеография: Петър Делийски

Локация:  Villa Kaliakra