На 30.09.2018г. се проведе първото по рода си нестандартно сватбено изложение, в една от най-предпочитаните сватбени локация, близо до Варна Lighthouse Golf & SPA Resort. Като основен партньор на събитието, участва Сватбена агенция Art Deco Weddings, в лицето на Никол Новкова. На изложението бяха представени водещи сватбени агенции, уттвърдени фотографи и с специалното участие на едина от най-доказаните фирми в сватбената кинематография – ProvideoZ. 

Програмата беше динамична, влючваше открита лекция за стъпките в Сватбеното планиране, изграждането на концепция за декор, специално участие взеха младоженци от сезон 2018г. сем. Великови, които разказаха от първо лице, за всичко случващо се, по време на подготовката за сватбеното събитие. Представиха се вариации на сватбен декор в залата на ресторат Prestige, в различни стилове и визии. Art Deco Weddings взе участие с четири различни концепции, в романтична, екстравагантна и клисическа, но в по-нетрадизионна прозрачна визия. Показахме навлизането на тендеция за използването на материи с различна текстура и бродерии.

По време на реалната демонстрация на прическа и грим, гостите наблюдава професионалните умения и креативността на един от водещите гримьори за град Варна Виктория Радославова и талантливия коафьор за Fringe Hair & Beaty Станилава Филева.


Един от най-вълнуващите моменти по време на изложението е провеждането на ревю на дизайнерът Zornitsa Atelier. Моделите впечатлиха гостите с раздвиженост, триизмерни елементи, елегантна визия, ефирност и различен поглед на класическите модели.


Един от най-забележителните моменти по време на сватбеното изложение беше демонстрацията на изнесен ритуал, в който специално участие взеха сем. Джурови. Водещата Теди Карапачова разчувства присъстващите и донесе незабравими емоции на всички гости и участници в изложението.


Събитието допринесе за по-добрата информираност и яснота при подготовката на едно сватбено събитие, не малка част от двойките бъдещи младоженци се възползваха от възможността да присъстват през целия ден на представените теми и демонстрации, дегустираха коктейни хапки и ястия, с чиито забележителен вкус се отличават предложенията на кулинарния екип в Lighthouse Golf & SPA Resort.