Красотата на всяко събитие се разгръща в правилното и хармонично съчетаване на цветове, материи, цветя и декоративни елементи, които се допълват. Визията на декора дава облика на едно събитие, създава настроение и усещане за завършеност.

Сватбена агенция Art Deco weddings допълва прекрасните емоции, които изпитвате на Вашия специален ден, с красиви декорации и изящни елементи. Денят е незабравим, когато Вие се чувствате щастливи от всичко, което е около Вас. Усещането от сватбения Ви ден до голяма степен се повлиява от обстановката и красивата визия на Вашето събитие. Вие създавате Вашите бъдещи спомени такива, каквто ги виждате, това което възприемате с всичките си сетива, ще остане в съзнанието Ви за цял живот .

За нас е изключително важно да споделите Вашите представи за визията на сватбения Ви ден, а ние от Сватбена агенция Art Deco Weddings ги допълваме с идеи, предложения, да изготвям концепция, дизайн и стилистика на декора, така че всеки елемент от Вашето събитие, да изглежда като едно хармонично цяло.

Сватбеният декор е различен и индивидуален, според Вашите предстви и пространственото виждане на Вашият дизайнер на събитието. Декорите на Art Deco Weddings са стилизирани, с внимание и отношение към всеки детайл, в стремеж към правилното съчетание и подбор на компоненти, така че всичко да бъде „на място“.