Strong Testimonials form submission spinner.

Никол, искаме да ти благодарим,

Никол, искаме да ти благодарим, за всичко, което направи за нас! Всички хора ми звънят, възхитени от цялата сватба! За момент не сме се съмнявали, че ще бъде хубаво, но толкова хубаво не очаквахме, че ще бъде! Сватбата ни беше като в приказките! Цялото време, което прекарахме заедно, от запознанството ни, до събитието, беше много забавно, предразполагащо, и когато трябваше сериозно. За малко хора казваме, че са професионалисти, и ти си точно от тези малко хора. Надмина очакванията ни! Препоръчваме те на всеки, който ни попита, с две ръце.

Благодарим ти от сърце! 🙏🏽❤️❤️🔝

Кремена и Стелиян

Думите не стигат, с които

Думите не стигат, с които искаме да изкажем своите благодарности към Никол и нейният екип! Подходиха професионално, с отношение към най-малкият детайл и огромно старание. Изградиха неповторима концепция за нашата сватба, която ни остана дълбоко в сърцата.
Благодарим от сърце! Ще си спомняме с усмивка за тази невероятна приказка, която направихте за нас!
Пламен и Василена

Сватбен ден: 20.05.2023
Място: Калиакрия Ризорт

Василена и Пламен Пейчеви

Никол, ти надмина моите мечти!

Никол, ти надмина моите мечти! Ти превърна всяка моя мисъл в реалност. С теб изминахме толкова красив път, за да стигнем до сватбата на годината. Каква сватба само….! Никол, ти си създадена за това! Благодаря ти от сърце! За какво да разкажа най-напред. Няма да ми стигнат редовете да разкажа на всички какво направи ти с тази обикновенна зала! Превърна я в еуфория от цветя, нежни материи и красиви детайли! Всичко това направено с професионализъм, женственост и толкова благ глас! Благодаря ти!
П.С Препоръчвам Никол с двете си ръце! Екипът и е сработен, внимателен и организиран. По време на сватбения ден, вашата работа като булка ще е да се насладите на хубава напитка и да очаквате със спокойствие ритуала. Всичко ще е в ръцете на Никол !
С огромна благодарност.
Пламена Петрова
Сватбен ден : 09.07.2022
Място: Роял Касъл Елените (Свети Влас)

Пламена

Илиана и Владислав Попови

Благодарим ти, Никол! Благодарим на теб и целия ти екип за магията, която пресъздаде! Благодарим за съветите, за съдействието и за цялостната подкрепа, която ни указа.

Изградила си екип от професионалисти, които се справят дори в най- извънредни и изненадващи ситуации; екип, който не се нуждае от дълги разяснения, а се разбира само с поглед; екип – мечта.

Никол, продължавай да бъдеш все така респектираща, вдъхновяваща и сътворяваща! Продължавай да вдъхваш живот на всичко, до което се докоснеш! Ти и екипа ти накарахте всичко около нас, не само да блести и краси празника ни, а да оживее в очите ни и да разказва нашата история!

Пожелаваме на всички младоженци да имат до себе си не само професионалист като теб, а и човек като теб!

Илиана и Владислав Попови
2021 г.

Илиана и Владислав Попови

Галена и Петър Дикови

Скъпа Никол, благодарим ти от сърце за всичко!

Ти се раздаде не на 100, а на 1000 процента!
Всички след сватбата говориха и ме питаха за украсата, поздравиха ме за избора ми, а всъщност всички ние трябва да благодарим на ТЕБ! ❤️

Ти си магия!
Ти си талант!
Ти си толкова идейна и талантлива личност, че просто сме без думи! Не съжаляваме и за миг, че те избрахме!

Пожелаваме на всяка двойка да имат такъв агент като теб, а на теб пожелаваме да продължаваш да твориш и да оставяш твоят красив почерк, защото той не би се сбъркал- УВЕРИХМЕ се в това!

С обич: Галена и Петър Дикови

Галена и Петър Дикови

Станимира и Веселин

Никол е изключителен професионалист, имахме голям късмет, че точно тя направи нашия сватбен ден истинска приказка. Тя успя да разбере много точно какво си представям и да го направи реалност, а дори и да надмине очакванията ми.
Благодарни сме за подкрепата, която ни оказа по време на цялата организация и всички препятствия по смяна на дата, място, с които се сблъскахме. В сватбения ден нейното присъствие ни накара да сме още по-спокойни за това, че всичко ще протече както трябва.

Никол благодарим ти от все сърце! Няма да забравим колко ни помогна! ❤

Станимира и Веселин

Станимира Стойчева

Севим Петрова

Организацията на една сватба е доста трудна задача, която може да коства много усилия, нерви и финансови средства на младоженците. Точно поради тази причина все повече млади двойки се отказват от сватбен ден. Казват си, че това не си заслужава и че е по-добре да инвестират усилията и парите си в нещо материално, като например: в първа вноска за апартамент. Естествено това е доста разумно решение, което всеки би подкрепил. НО аз определено не съм съгласна с това, че една сватба не си заслужава. Защото емоциите, които младоженците и техните гости преживяват през един такъв ден, са БЕЗЦЕННИ. Когато видиш гордостта и сълзите от щастие в очите на родителите си; когато видиш радостта в очите на бабите си и осъзнаеш, че това може би са едни от последните щастливи мигове в живота им; когато видиш как приятелите ти искрено се забавляват и веселят – то тогава разбираш, че всяка похарчена стотинка и всяко едно усилие си е заслужавало.

А относно вложените усилия: ние нямахме никакви грижи, защото имахме Никол и „Art Deco Weddings“ на наша страна. ТЯ се погрижи за цялостната организация на сватбата ни. ТЯ подбра екип от най-добрите сватбени специалисти и ТЯ превърна нашия ден в приказка. Гостите ни казаха, че сватбата ни е била перфектна и че не са присъствали на по-хубава. Е, аз съм била гост на също толкова прекрасна сватба, колкото нашата…. иии … о, изненада – тя също беше организирана от НЕЯ – от СУПЕР НИКИ :).

Благодаря ти, Ники! Казвала съм ти го и преди: Когато човек обича работата си, няма как де не е успешен! А ти твоята си я обожаваш! ТИ превърна нашия ден в един незабравим спомен, не само за нас, но и за нашите гости. Желая ти най-вече много здраве, всичко останало можеш да си го постигнеш!

Севим Петрова

Дениса Николова

Думите няма да ми стигнат, за да опиша емоцията, която ми донесе прекрасната Никол и нейният екип!
Дори и в най-смелите си мечти не съм вярвала, че някъде там има човек, който само с “две думи” да разбере какво точно означава за мен изречението: “Моята мечтана сватба е…”
А Никол сбъдна мечтата ми!
Надмина всичките ми очаквания и желания! Малко са хората, които носят тази дарба в себе си, да могат да сбъдват чужди мечти.
Никол, ти определено е носиш в себе си. Никога не спирай да правиш това, което обичаш, не спирай да сбъдваш мечти, не спирай да правиш чудеса!
От цялото си сърце ти благодаря за приказката, която сътвори за нас!
Благодаря ти за всеотдайноста, отзивчивоста и за всеки един изпипан детайл до перфектност!
Този ден нямаше да бъде същият без теб! ❤️

14.11.2019

Дениса Николова

Енчо и Мартина Николови

Човек се жени един път и когато едно събитие е веднъж в живота, желаем да е незабравимо и специално.  Дори и да се случи да минем още веднъж под венчилото, със сигурност бихме искали този път всичко да бъде още по-перфектно и да не повтаряме грешки. Без никакво съмнение съм убеден ,че точния човек е изисканата и неповторима Никол. Въпреки, че е крехка и фина дама, тя се справя с всяко предизвикателство и трудност със завиден финес и надмина това, което сме искали, а класата която притежава си личи от всичко, което е направила по почерка на съвършеността. На основата на „опита“, които натрупахме минавайки през различни агенции, смятам, че едно от нещата, с които най-много се отличава Никол е, че тя не ни прие като поредните младоженци , а по-скоро влага част от себе си и съпреживява всичко, като прави сватбата едно прекрасно изживяване и незабравим миг. Макар атмосферните условия да пораждаха допълнително напрежение и притеснение , Никол създаваше спокойствие и сигурност в нас, като преорганизира плановете и създаде, и резервни такива. Резултатът беше един красив, стилен и емоционален изнесен ритуал. В тези, а и в други напрегнати моменти тя се прояви не само като човек, който иска просто да си свърши работата, а като такъв, който допринася и дава много от себе си, за да създава щастие и красота около нас, и в емоциите ни. Всичко това постига с натурално присъщия й усет за естетика, изтънченост и изящество. Амбицията й да бъде най-добра, не е просто самоцел, а се покрива изцяло от крайните резултати – украсата на сватбата ни беше подбрана до най-малкия детайл, цветовете, цветята и декорацията преливаха в перфектно за сетивата съчетание, като естетиката , изяществото и хармонията, образуваха една съвършена цялост. Нямаше гост, дори и от тези, които не обръщат чак такова внимание на украсата, които да не беше възхитен от цялостния облик на залата. По време на вечерта, Никол беше недоловимо винаги някъде около нас и разрешаваше въпросите и проблемите, преди те да стигнат до нас. Безсъмнено вкусът от невероятните емоции ще ни кара да се връщаме към тези моменти, а освен това Човекът, когото видяхме в Никол, загрижеността, отвъд задълженията, радостта да твори щастие, изкуството, което е част от същността ѝ, навсякъде да претворява красота, не на последно място невероятното сърце, което притежава и е запазила, ни завладяха, за да я наречем и наш приятел! Благодарим ти единствена и неповторима Никол!!!

Енчо и Мартина Николови

Владислава Кръстева

Освен истински професионалист Никол е и прекрасен позитивен човек и приятел! Работи със стил, внимание към най-малкия детайл, невероятен естет е! Изгражда си веднага представа за мечатаната сватба на булката и работи по осъществяването и до последно! Умее да излезе от неприятните ситуации с такава лекота, че младоженците да не усетят и капка стрес и притеснение, а да са уверени, че сватбата им ще бъде чудесна! Нашата беше именно такава!
Благодарим ти за усърдието, старанието, работата до късно вечер, идеите, осъществени в последния момент, само и единствено, за да сбъднеш желанията на клиентите си! С такова доверие подхождам много рядко, но ти успя да ме предразположиш до такава степен, че да не се съмнявам, че можеш дори да взимаш решенията от мое име!
Не мога да съм по-щастлива от начина, по който си паснахме като виждане за красивото, като начин на мислене и позитивна нагласа! ♥️
П.П. Казала си, че ще правим и кръщенето заедно! 😁

03.09.2019

Владислава Кръстева

Мартина Великова – Илиева

Имахме щастието и късмета да срещнем Никол, която вложи част от себе си , за да направи сватбата ни приказно изживяване.
Доверихме й се напълно, защото от първата среща с нея ни стана ясно, че е изключителен специалист, а усетът й към изискаността и красотата на декорациите, които само тя може да създаде просто спира дъха.
Изключително сме доволни от цялостната визия и протичане на нашата сватба , за която още и още получаваме комплименти. Никол благодарим ти от все сърце! ❤
Мартина и Драго

18.07.2019

Мартина Великова - Илиева

Зорница Цонева

Art Deco Weddings and Nikol Novkova in particular have the imagination and grit to make any wedding dream come to life. Nikol Novkova is frank, resourceful and perseverant. You will soon notice that this is not just a job for her and that she invests heart and soul in what she is doing. What my husband Benoît Dalbert and I appreciated especially was her can-do attitude, her focus on dialogue and her sense of beauty. She is also deeply caring, which is what you will need, if you reach a melt-down point the midst of your wedding preparations. For all that, Nikol Novkova, we thank you from the bottom of our hearts! / Art Deco Weddings и специално Nikol Novkova притежават въображението и решителността да вдъхнат живот на всяка мечтана сватба. Nikol Novkova е откровена, находчива и упорита (в добрия смисъл на думата). Бързо ще установите, че това за нея не е просто работа, напротив, тя влага сърцето и душата си в това, което прави. Ние с моя съпруг Benoît Dalbert ценим особено нейната положителна нагласа, че няма невъзможни неща, значението, което придава на диалога с младоженците, както и нейнията усет за красота. Освен това тя е изключително грижовна, нещо, което ще оцените, ако се почувствате изтощени по средата на сватбените приготовления. За всичко това, Nikol Novkova, ти благодарим от сърце!

01.09.2019

Зорница Цонева

Ивелина Банчева

При мен и Никол беше любов от пръв поглед! Трябваше ми само да се срещна с нея, да поговорим, да видя как изглежда самата тя и нейното студио за да разбера, че определено е това, което търся. Тя е красива и стилна, точно като нейната работа. За нея няма невъзмижни неща и за интересите на своите младоженци тя е готова на всичко! Никога не бях срещала човек, толкова отдаден на работата си. За една година, в която организирахме нашата сватба, тя винаги беше на среща, провели сме стотици телефонни разговори и чатове в обсъждане на най-малките детайли, докато в един момент вече нямаше нужда от това, защото Никол започна да мисли вместо мен и го правеше толкова добре, че ми стигаше да ми предложи нещо и аз се съгласявах. Работи само с най-добрите специалисти и не прави компромиси.
Тя не просто превърна в реалност най-красивата и незабравима сватба от мечтите ми, а надмина всички очаквания!
Ако искате да сбъдне и вашите мечти, потърсете я и най-важното ДОВЕРЕТЕ И СЕ, защото тя е невероятна!!!
Благодарим ти, Никол, от сърце! Никога не бихме забравили какво направи за нас!
Обичаме те!
Ивелина и Свилен

16.07.2019

Ивелина Банчева

Дарена Йорданова

Никол има вкус. Тя има амбицията да бъде най-добрата сватбена агентка. Казва в прав текст своето мнение и държи на него. Хареса ми, че още на първия ни разговор ми каза, че моята идея за декор не отива на избраната зала, ииии беше права. Все пак, това й е работата 😉 Радвам се, че я послушах за това и за доста други неща. Не мога да си представя сватбата ми да можеше да е по-красива от колкото беше в действителност. С Никол се комуникира лесно. Тя реагира светкавично и винаги с желания краен резултат. Силно препоръчвам на булки, които държат да имат стилна, добре организирана сватба и са готови да се доверят на отдаден сватбен агент.

12.07.2019

Дарена Йорданова

Мая Паланчова

Никол е абсолютен професионалист. Благодарение на нея всеки визуален детайл от нашия прекрасен ден беше изпипан до съвършенство. Гостите останаха без думи, когато влязоха в ресторанта и видяха завършения вид на украсената зала. Никол е перфекционист и умее да интерпретира всяка идея на младоженците и разработва цялостна концепция за сватбения ден. За нас беше много важно, че тя беше отворена към нашите предпочитания за детайлите, в които вижданията ни се разминаваха. Освен във визията тя беше и незаменима подкрепа в цялостната организация, готова винаги да даде съвет на база своя опит, както и деликатно присъствие, което се погрижи всичко на самия ден да премине по план, без ние да трябва да се занимаваме с координацията на многото различни участници в празника ни. Благодарим ти, Никол, желаем ти много успехи и още много прекрасни празненства!

21.01.2019 Мая Паланчова

Иванжела Димитрова

Ограничена съм с оценката, която давам на Никол с тези пет звезди, защото тя заслужава много повече! Един изключителен професионалист и човек с усет, който вижда в клиентите си, най красивата им страна и я пресъздава по уникален начин в техните събития! За мен и моят съпруг тя създаде една приказка, която е трудно да се опише с думи! Благодаря ти, Никол, за всичко!

06.09.2018 Иванжела Димитрова

Гергана Георгиева

Здравей, искаме да благодарим сърдечно на Никол и нейния екип! Невероятни професионалисти, които превърнаха празника ни в незабравима приказка! Никол е прекрасна, доверихме и се на 100%, като й дадохме свободата да ни изненада с визията на сватбения ни ден. Тя оправда всичките ни очаквания, декорацията беше невероятно красива, подредена с много вкус. Благодарим от сърце! Гергана и Живко Николови 23.09.2018г.

Гергана Георгиева, 10.10.2018

Есин Невзат

Не знам дали думите биха били достатъчни, за да опиша професионализма, таланта и вкуса на Никол … „A wedding fit for a queen“ беше само един от страхотните коментари относно прекрасната ни сватба!
С всеотдайността, професионализма, сериозното си отношение към работата и клиентите и с изключителния си вкус и стил, Никол създаде една приказка, която никога няма да забравим и която винаги ще е най-сладкият спомен в живота ни! Мисля, че Никол е най, най- добрият сватбен агент, който някога можете да срещнете!
Тя бе не само организатор и декоратор, а и най- близък приятел по време на подготовките и сватбата ни, на който всеки може да има пълно доверие със затворени очи!Благодаря ти Никол за всичките прекрасни изненади и емоциите, които изживяхме! Беше повече от страхотна!

Есин Невзат, 30.08.2018

Лорета Иванова

Уникална организация, уникален професионализъм, толкова позитивна енергия успяхте да ни предадете и да направите деня ни незабравим! Не мога с думи да опиша изживяването, което изпитахме! Толкова внимание към детайлите, невероятен усет към клиента! Никол е прекрасен човек, творец и професионалист! Желаем й да продължава да твори приказки с този ентусиазъм и тази любов! ❤️

Лорета Иванова, 19.08.2017

Станислава Димова

Бихме искали да изкажем най-сърдечни благодарности на екипа на Сватбена агенция Art Deco Weddings.Истински творци надарени с неповторим талант и златни ръце.Вие превърнахте нашия ден в истинска приказка в която ние се чувствахме като принц и принцеса.Благодарим ви от сърце..Сем.Димови

Станислава Димова, 09.08.2017

Иванина Вълкова

Прекрасно организирана и декорирана сватба. Ние сем. Вълкови благодарим за професионализма и нестихвашия усет за красотата на детайлите, който превърнаха този ден в незабравима приказка. Благодарение на Никол Новкова този ден ще остане завинаги в сърцата ни :)))

Иванина Вълкова, 12.07.2017

Десислава Иванова

Живея в чужбина и ако трябва да съм откровена,повечето от хората като мен имаме цял репертоар с неща ,които не са съвсем добре в България.Казваме ги с горчивина и ги повтаряме често. Бях гост на сватба организирана от Ники и екип на 11/06/17 и останах поразена от професионализма, от изтънченият вкус, от липсата на каквото и да е напрежение или хаос -от изкусно докоснатите детайли, от храната и украсата и обслужването и…всичко. Благодаря ти Ники,че създаде с душа и ръце този ден за моите приятели.Благодаря ти ,че ме накара да видя прекрасното и вълшебното ,което се случва в родината.Благодаря ти,че разпръскваш светлината си и обичаш това,което правиш.

Десислава Иванова, 14.06.2017

 

Ралица Бенова

Здравейте, Доста време ми отне докато измисля как точно да опиша своя опит, но накрая реших просто да съм откровена, така че ще ми простите ако написаното не подхожда на цялата красота, която може да се види тук. И така …. за Никол и работата на Сватбена агенция Art Deco Weddings… Прекрасен човек ( и вече наш Приятел), професионалист, истински художник и артист. Срещнахме се по повод декорацията за нашата сватба. Живеем в София, но решихме да правим сватба във Варна и ми трябваше човек на когото да се доверя изцяло за декорацията и аранжирането на ресторанта. Още през първият половин час от нашата първа среща ми направи впечатление, че не се страхува да сподели идеите си, даде ни безценни съвети и в общи линии изгради цялостна визия за сватбата без дори да е сигурна дали ще работи с нас. По сложното при нас беше ,че тъй като правехме юнска сватба която искахме да е в градината на открито ,но пък не бяхме сигурни как ще е времето, се наложи Никол да изгради визия която да подхожда както за отвън ,така и за вътре. След това изпълнението на всички детайли оставихме изцяло в ръцете на Никол и нейният екип, а резултата беше просто удивителен! Бях запозната с всичко което се твореше във всеки един етап, но когато видях крайният резултат на живо на самия ден бях истински впечатлена. Всеки детайл беше изпипан до съвършенство и поставен на точното място допълвайки цялостната визия, нямаше нищо излишно или недомислено! Благодаря ти Николета, че сътвори цялата тази красота за нас, ти превърна нашата сватба в приказка, истински празник за очите и душата. Пожелаваме ти да имаш още безкрайно много възможности да твориш красота и да превръщаш всяко събитие в празник. Ние бихме ти се доверили изцяло отново ! Ралица и Петко Бенови

Ралица Бенова, 15.05.2017

Венцислава Пашева

Сватбена агенция Art Deco Weddings организира едно от най-важните събития в живота ни – сватбеният ни ден. Впечатлени сме от професионализма, вниманието към детайла и уникалния стил на Никол Новкова. Страстта и отдадеността, с които се стреми да удовлетвори всичките ни желания са възхитителни. Огромно благодарим!

Венцислава Пашева, 14.05.2017