Владислава Кръстева

Освен истински професионалист Никол е и прекрасен позитивен човек и приятел! Работи със стил, внимание към най-малкия детайл, невероятен естет е! Изгражда си веднага представа за мечатаната сватба на булката и работи по осъществяването и до последно! Умее да излезе от неприятните ситуации с такава лекота, че младоженците да не усетят и капка стрес и притеснение, а да са уверени, че сватбата им ще бъде чудесна! Нашата беше именно такава!
Благодарим ти за усърдието, старанието, работата до късно вечер, идеите, осъществени в последния момент, само и единствено, за да сбъднеш желанията на клиентите си! С такова доверие подхождам много рядко, но ти успя да ме предразположиш до такава степен, че да не се съмнявам, че можеш дори да взимаш решенията от мое име!
Не мога да съм по-щастлива от начина, по който си паснахме като виждане за красивото, като начин на мислене и позитивна нагласа! ♥️
П.П. Казала си, че ще правим и кръщенето заедно! 😁

03.09.2019

Владислава Кръстева

Мартина Великова – Илиева

Имахме щастието и късмета да срещнем Никол, която вложи част от себе си , за да направи сватбата ни приказно изживяване.
Доверихме й се напълно, защото от първата среща с нея ни стана ясно, че е изключителен специалист, а усетът й към изискаността и красотата на декорациите, които само тя може да създаде просто спира дъха.
Изключително сме доволни от цялостната визия и протичане на нашата сватба , за която още и още получаваме комплименти. Никол благодарим ти от все сърце! ❤
Мартина и Драго

18.07.2019

Мартина Великова - Илиева

Зорница Цонева

Art Deco Weddings and Nikol Novkova in particular have the imagination and grit to make any wedding dream come to life. Nikol Novkova is frank, resourceful and perseverant. You will soon notice that this is not just a job for her and that she invests heart and soul in what she is doing. What my husband Benoît Dalbert and I appreciated especially was her can-do attitude, her focus on dialogue and her sense of beauty. She is also deeply caring, which is what you will need, if you reach a melt-down point the midst of your wedding preparations. For all that, Nikol Novkova, we thank you from the bottom of our hearts! / Art Deco Weddings и специално Nikol Novkova притежават въображението и решителността да вдъхнат живот на всяка мечтана сватба. Nikol Novkova е откровена, находчива и упорита (в добрия смисъл на думата). Бързо ще установите, че това за нея не е просто работа, напротив, тя влага сърцето и душата си в това, което прави. Ние с моя съпруг Benoît Dalbert ценим особено нейната положителна нагласа, че няма невъзможни неща, значението, което придава на диалога с младоженците, както и нейнията усет за красота. Освен това тя е изключително грижовна, нещо, което ще оцените, ако се почувствате изтощени по средата на сватбените приготовления. За всичко това, Nikol Novkova, ти благодарим от сърце!

01.09.2019

Зорница Цонева

Ивелина Банчева

При мен и Никол беше любов от пръв поглед! Трябваше ми само да се срещна с нея, да поговорим, да видя как изглежда самата тя и нейното студио за да разбера, че определено е това, което търся. Тя е красива и стилна, точно като нейната работа. За нея няма невъзмижни неща и за интересите на своите младоженци тя е готова на всичко! Никога не бях срещала човек, толкова отдаден на работата си. За една година, в която организирахме нашата сватба, тя винаги беше на среща, провели сме стотици телефонни разговори и чатове в обсъждане на най-малките детайли, докато в един момент вече нямаше нужда от това, защото Никол започна да мисли вместо мен и го правеше толкова добре, че ми стигаше да ми предложи нещо и аз се съгласявах. Работи само с най-добрите специалисти и не прави компромиси.
Тя не просто превърна в реалност най-красивата и незабравима сватба от мечтите ми, а надмина всички очаквания!
Ако искате да сбъдне и вашите мечти, потърсете я и най-важното ДОВЕРЕТЕ И СЕ, защото тя е невероятна!!!
Благодарим ти, Никол, от сърце! Никога не бихме забравили какво направи за нас!
Обичаме те!
Ивелина и Свилен

16.07.2019

Ивелина Банчева

Дарена Йорданова

Никол има вкус. Тя има амбицията да бъде най-добрата сватбена агентка. Казва в прав текс своето мнение и държи на него. Хареса ми, че още на първия ни разговор ми каза, че моята идея за декор не отива на избраната зала, ииии беше права. Все пак, това й е работата 😉 Радвам се, че я послушах за това и за доста други неща. Не мога да си представя сватбата ми да можеше да е по-красива от колкото беше в действителност. С Никол се комуникира лесно. Тя реагира светкавично и винаги с желания краен резултат. Силно препоръчвам на булки, които държат да имат стилна, добре организирана сватба и са готови да се доверят на отдаден сватбен агент.

12.07.2019

Дарена Йорданова

Мая Паланчова

Никол е абсолютен професионалист. Благодарение на нея всеки визуален детайл от нашия прекрасен ден беше изпипан до съвършенство. Гостите останаха без думи, когато влязоха в ресторанта и видяха завършения вид на украсената зала. Никол е перфекционист и умее да интерпретира всяка идея на младоженците и разработва цялостна концепция за сватбения ден. За нас беше много важно, че тя беше отворена към нашите предпочитания за детайлите, в които вижданията ни се разминаваха. Освен във визията тя беше и незаменима подкрепа в цялостната организация, готова винаги да даде съвет на база своя опит, както и деликатно присъствие, което се погрижи всичко на самия ден да премине по план, без ние да трябва да се занимаваме с координацията на многото различни участници в празника ни. Благодарим ти, Никол, желаем ти много успехи и още много прекрасни празненства!

21.01.2019 Мая Паланчова

Иванжела Димитрова

Ограничена съм с оценката, която давам на Никол с тези пет звезди, защото тя заслужава много повече! Един изключителен професионалист и човек с усет, който вижда в клиентите си, най красивата им страна и я пресъздава по уникален начин в техните събития! За мен и моят съпруг тя създаде една приказка, която е трудно да се опише с думи! Благодаря ти, Никол, за всичко!

06.09.2018 Иванжела Димитрова

Гергана Георгиева

Здравей, искаме да благодарим сърдечно на Никол и нейния екип! Невероятни професионалисти, които превърнаха празника ни в незабравима приказка! Никол е прекрасна, доверихме и се на 100%, като й дадохме свободата да ни изненада с визията на сватбения ни ден. Тя оправда всичките ни очаквания, декорацията беше невероятно красива, подредена с много вкус. Благодарим от сърце! Гергана и Живко Николови 23.09.2018г.

Гергана Георгиева, 10.10.2018

Есин Невзат

Не знам дали думите биха били достатъчни, за да опиша професионализма, таланта и вкуса на Никол … „A wedding fit for a queen“ беше само един от страхотните коментари относно прекрасната ни сватба!
С всеотдайността, професионализма, сериозното си отношение към работата и клиентите и с изключителния си вкус и стил, Никол създаде една приказка, която никога няма да забравим и която винаги ще е най-сладкият спомен в живота ни! Мисля, че Никол е най, най- добрият сватбен агент, който някога можете да срещнете!
Тя бе не само организатор и декоратор, а и най- близък приятел по време на подготовките и сватбата ни, на който всеки може да има пълно доверие със затворени очи!Благодаря ти Никол за всичките прекрасни изненади и емоциите, които изживяхме! Беше повече от страхотна!

Есин Невзат, 30.08.2018

Лорета Иванова

Уникална организация, уникален професионализъм, толкова позитивна енергия успяхте да ни предадете и да направите деня ни незабравим! Не мога с думи да опиша изживяването, което изпитахме! Толкова внимание към детайлите, невероятен усет към клиента! Никол е прекрасен човек, творец и професионалист! Желаем й да продължава да твори приказки с този ентусиазъм и тази любов! ❤️

Лорета Иванова, 19.08.2017

Станислава Димова

Бихме искали да изкажем най-сърдечни благодарности на екипа на Studio Art Deco Weddings.Истински творци надарени с неповторим талант и златни ръце.Вие превърнахте нашия ден в истинска приказка в която ние се чувствахме като принц и принцеса.Благодарим ви от сърце..Сем.Димови

Станислава Димова, 09.08.2017

Иванина Вълкова

Прекрасно организирана и декорирана сватба. Ние сем. Вълкови благодарим за професионализма и нестихвашия усет за красотата на детайлите, който превърнаха този ден в незабравима приказка. Благодарение на Николета Новкова този ден ще остане завинаги в сърцата ни :)))

Иванина Вълкова, 12.07.2017

Десислава Иванова

Живея в чужбина и ако трябва да съм откровена,повечето от хората като мен имаме цял репертоар с неща ,които не са съвсем добре в България.Казваме ги с горчивина и ги повтаряме често. Бях гост на сватба организирана от Ники и екип на 11/06/17 и останах поразена от професионализма, от изтънченият вкус, от липсата на каквото и да е напрежение или хаос -от изкусно докоснатите детайли, от храната и украсата и обслужването и…всичко. Благодаря ти Ники,че създаде с душа и ръце този ден за моите приятели.Благодаря ти ,че ме накара да видя прекрасното и вълшебното ,което се случва в родината.Благодаря ти,че разпръскваш светлината си и обичаш това,което правиш.

Десислава Иванова, 14.06.2017

 

Ралица Бенова

Здравейте, Доста време ми отне докато измисля как точно да опиша своя опит, но накрая реших просто да съм откровена, така че ще ми простите ако написаното не подхожда на цялата красота, която може да се види тук. И така …. за Николета и работата на Studio Art Deco… Прекрасен човек ( и вече наш Приятел), професионалист, истински художник и артист. Срещнахме се по повод декорацията за нашата сватба. Живеем в София, но решихме да правим сватба във Варна и ми трябваше човек на когото да се доверя изцяло за декорацията и аранжирането на ресторанта. Още през първият половин час от нашата първа среща ми направи впечатление, че не се страхува да сподели идеите си, даде ни безценни съвети и в общи линии изгради цялостна визия за сватбата без дори да е сигурна дали ще работи с нас. По сложното при нас беше ,че тъй като правехме юнска сватба която искахме да е в градината на открито ,но пък не бяхме сигурни как ще е времето, се наложи Николета да изгради визия която да подхожда както за отвън ,така и за вътре. След това изпълнението на всички детайли оставихме изцяло в ръцете на Николета и нейният екип, а резултата беше просто удивителен! Бях запозната с всичко което се твореше във всеки един етап, но когато видях крайният резултат на живо на самия ден бях истински впечатлена. Всеки детайл беше изпипан до съвършенство и поставен на точното място допълвайки цялостната визия, нямаше нищо излишно или недомислено! Благодаря ти Николета, че сътвори цялата тази красота за нас, ти превърна нашата сватба в приказка, истински празник за очите и душата. Пожелаваме ти да имаш още безкрайно много възможности да твориш красота и да превръщаш всяко събитие в празник. Ние бихме ти се доверили изцяло отново ! Ралица и Петко Бенови

Ралица Бенова, 15.05.2017

Венцислава Пашева

Studio Art Deco организира едно от най-важните събития в живота ни – сватбеният ни ден. Впечатлени сме от професионализма, вниманието към детайла и уникалния стил на Никол Новкова. Страстта и отдадеността, с които се стреми да удовлетвори всичките ни желания са възхитителни. Огромно благодарим!

Венцислава Пашева, 14.05.2017