Сватбена агенция Art Deco Weddings, предлага индивидуален пакет услуги за всеки клиент, в зависимост от изискванията и потребностите. Подготовката на всяко събитие включва редица услуги и съвместна работа с професионалисти от различни области. Предлаганите пакетни услуги от професионален Сватбен агент, обхващат всички области и дейности, свързани с организирането, структурирането, проследяването и разбира се, декорацията на Вашето събитие.

Може да се възползвате от услугите на персонален Сватбен агент, както за цялостно сватбено планиране, така и за частично сватбено планиране, което обхваща само основен пакет услуги, свързани с организацията и подготовката на сватбеното Ви събитие.

В Art Deco Weddings изборът на Сватбен агент Ви гарантира, че освен време и усилия, ще Ви оптимизира и средствата, заложени в сватбения бюджет. Това се случва при оптимално и пропорционално разпределение на средствата, според приоритета и значението на всеки компонент от събитието и се заложи използването на правилните партньори и контрагенти, които предложат най-доброто съотношение качество – цена.

Концепцията за сватбен декор в Art Deco Weddings се изгражда с индивидуален подход. Цветовата гама, детайлите и различните компоненти се избират, според стила, визията и предпочитанията на нашите клиенти. Целта ни е, комбинацията от всички компоненти да създава усещането за едно неразделно цяло. Флоралните аранжировки са един основен, допълващ елемент на цялостния декор. Те придават обаянието, въдействат и завършват визията на сватбения декор, като поставят „рамка на картината“, която рисуваме.

Ние от Art Deco Weddings държим на добрите професионални практики, които изграждат доверие и сигурност в нашите клиенти. Може да разчитате на нас за всяка трудност по време на сватбеното планиране! Трудностите за Вас са предизвикателство за нас!