Водещата по Радио Варна, Сияна Спиридонова, бе наш гост в студиото на Сватбена агенция Art Deco Weddings Варна, за да поговорим за работата на сватбения агент, какви сватби се предпочитат бъдещите младоженци във Варна и другите морски локации, какви са тенденциите в избора на цветове, дизайн и декорация. Темата за нетрадиционните и тематични сватби е много обхватна, но е все още е рядкост, да се направи избор за концепция на сватбата, свързан с интереси, любими места, елементи, взаимствани от други области – танци, музика, чуждестранни култури.

Вече съществуват модните тенденции и в сватбената визия, навлизат необикновени комбинации на светове, различни материи и материали, флорални мотиви, необикновени съчетания на ярки цветове и комбинации на цвят със сребристи или златисти акценти.

Да бъдеш сватбен агент е доста отговорна, многокомпонентна и изпълнена с непредвидени ситуации професия. Да бъдеш „режисьор“ на сватба е като да снимаш филм, на който няма втори дубъл! Отговорните лица, които са част от събитието и трябва да бъдат координирани от Сватбения агент, проследяването на последователността на ритуали, на всички сватбени компоненти и на целия процес за организирането на незабравим сватбен ден е трудна задача и всеки сватбен агент трябва да бъде подготвен за това.

Добрият сватбен агент трябва да е незабележим, а присъствието му да се разпознава от перфектното събитие, което той създава.

http://bnr.bg/varna/post/100853002/morska-svatba-hit-sred-varnenskite-mladojenci