Warning: Division by zero in /home/artdwl03/public_html/wp-content/themes/organic-luxury/functions.php on line 506

Севим Петрова

Организацията на една сватба е доста трудна задача, която може да коства много усилия, нерви и финансови средства на младоженците. Точно поради тази причина все повече млади двойки се отказват от сватбен ден. Казват си, че това не си заслужава и че е по-добре да инвестират усилията и парите си в нещо материално, като например: в първа вноска за апартамент. Естествено това е доста разумно решение, което всеки би подкрепил. НО аз определено не съм съгласна с това, че една сватба не си заслужава. Защото емоциите, които младоженците и техните гости преживяват през един такъв ден, са БЕЗЦЕННИ. Когато видиш гордостта и сълзите от щастие в очите на родителите си; когато видиш радостта в очите на бабите си и осъзнаеш, че това може би са едни от последните щастливи мигове в живота им; когато видиш как приятелите ти искрено се забавляват и веселят – то тогава разбираш, че всяка похарчена стотинка и всяко едно усилие си е заслужавало.

А относно вложените усилия: ние нямахме никакви грижи, защото имахме Никол и „Art Deco Weddings“ на наша страна. ТЯ се погрижи за цялостната организация на сватбата ни. ТЯ подбра екип от най-добрите сватбени специалисти и ТЯ превърна нашия ден в приказка. Гостите ни казаха, че сватбата ни е била перфектна и че не са присъствали на по-хубава. Е, аз съм била гост на също толкова прекрасна сватба, колкото нашата…. иии … о, изненада – тя също беше организирана от НЕЯ – от СУПЕР НИКИ :).

Благодаря ти, Ники! Казвала съм ти го и преди: Когато човек обича работата си, няма как де не е успешен! А ти твоята си я обожаваш! ТИ превърна нашия ден в един незабравим спомен, не само за нас, но и за нашите гости. Желая ти най-вече много здраве, всичко останало можеш да си го постигнеш!