Никол Новкова

Сватбен организатор и дизайнер на събития

Занимавам се с рисуване и изкуства от 14-годишна, завършила съм втора специалност на средното си образование “Компютърна графика и дизайн”, с времето повиших своята квалификация с Магистърска степен по “Търговско и финансово посредничество”. През 2012г. съм сертифицирана за Сватбен агент. Професията ми на сватбен организатор и дизайнер е съчетание и естествено продължение на уменията и придобитите познания в посредническата дейност.

Моят подход към изграждането на концепции за сватбен декор е индивидуален, стремя се към уникалност и идентичност, разпознаваемост на собствения ми стил и дизайнерски усет. Използвам различни похвати и техники за адаптиране на материи и матриали в различни цветови гами. Новото ми творческо предизвикателство е да използвам материи с разнородна текстура. Цялостната визия на събитията ми се допълва от изработени по специален дизайн флорални аранжировки и внимателно подбрани, допълващи се елементи на декора.

Обикновено бъдещите младоженци се доверяват на Art Deco Weddings за цялостна организация на сватбеното събитие, което обхваща всички етапи на сватбеното планиране, от избора на локация и специалисти, до украсения завършен вид на всяко пространство от интериор или екстериор в избраната локация.

Нaшият стремеж е бъдещите младоженци да получат едно уникално, емоционално и неповторимо събитие, което ще докосне сърцата им и ще остане в съзнанието им.