Топ тенденции за цветови композици на сватбените събития през 2020

Тази година дизайнерите залагат на земни, цветове близки до природата и на по-ярки и контрасни цветове, така че да могат да покрият различните предпочитания на клиентите

Първото предложение е с пастелни тонове на шампанско, бледо розово и горчица, подходящо е за по-небрежна визия, декор в екстериор и дървесни елементи.

Второто ни предложение е за една смела комбинация на тил, прасковено и златно. Тя е подходяща за интериор или екстериор, където може да се акцентира на контастен цвят близък до тюркоазения цвят, в съчетание с по-бледи хроматични цветове.

Третото предложение за сватбени цветове е съчетание, включващо карамел, пепеляво – розово и лила. Това е доста адаптивна комбинация, би била подходяща за по-голяма част от интериора и екстериора на локациите около Варна и черноморието.

Няма как да не предложим и комбинация от синьо – сиви нюанси, в тази комбинация няма как да не усетите влиянието на морската палитра на нюанси. Много подходяща за събития на плаж, поляна, вила в близост до морето.

Източник: www.Italianbark.com