На 05.10. и 06.10.2019г. в Лайтхаус Голф & СПА Ризорт участниците в изложението посрещнаха бъдещите младоженци, за да се запознаят с различни услуги, които са част от сватбеното планиране. Сватбен агент Никол Новкова презентира тема за организацията на сватбеното планиране, формирането на сватбен бюджет и кои са най-важните компоненти от сватбеното събитие. Дизайнерът Зорница Георгиева Zornitsa Atelier се представи за втора година с уникални бутикови тоалети, които предизвикаха възхищение и приковаха вниманието на бъдещите булки.

Декорите на Art Deco Weddings са вдъхновени от най-актуалните модни течения за сезон 2020, включени са огледани повърхности, като бе представено екстравагантно решение на маса за младоженци с начупена, изцяло огледална повърхност. Към нея предложихме маса за гости с огледални и прозрачни елементи, допълнение от елегантна бяла аранжировка.

Третата концепция е в по-небрежен стил, съчетание на елегантност и естравагантност, флорална аранжировка на геометрична основа и неправилна форма на аранжировка, плексигласови менюта с геометрични линии и ханкели в същата концепция.

Концепцията на приказното дърво бе избрана като най-нежна, в по-класически стил с богато украсени столове, меню в кръгла форма и изрязани елементи. Брошки с перли и кристали допълваха цялостната визия.

На втория ден от изложението всеки желаещ можеше да си направи пробна прическа и грим и да дегустира, предложения кетъринг от локацията. В края на изложението организаторите подготвиха томбола с награди и зарадваха част от посетителите.