Когато ми се обади бъдещата кума за тази сватба и каза, че трябва да е изненада за булката, за няколко секунди запазих мълчание и се запитах дали е възможно, не съм вярвала, че с усилията на толкова много хора, може да се опази тайна в продължение на две седмици.

Въпреки трудностите, предизвикателствата, старанието да напрвим сватба, отговаряща на вкусовете на човек, който не познаваме, благодарение на Милена, нашата прекрасна кума, успяхме да донесем радост и прекрасни усмивки от красивата ни булка Лори.

Такава любов като тяхната е благословия, все още спомените от сватбата им за ясно запечатани в съзнанието ми като техен таен сватбен агент. Не бих могла да си пожелая нещо по-вълнуващо от очите, сълзите на радост и изненада, които видях, от благодарността и топлотата, с която Лори посрещна непознатият си сватбен агент. И двамата – Иво и Лори ми показаха, че невъзможни неща няма, когато водещата сила е любовта, всичко се преодолява. Щастлива съм да знам, че тази любов се пренесе в две прекрасни създания – техните синове.

Когато я попитах какви спомени има от тяхната сватба, Лори сподели това:

„Бих искала да ви споделя за нашата невероятна приказка, която сътвори Никол и екипът й, заедно с мъжа ми и моята кума. Благодарение на професионализма, всеотдайността и високата мотивираност на Никол и нейният екип, успяха да организират за мен в рамките на две седмици сватба -изненада. И то не каква да е, а като от приказките – точно за каквато си мечтае всяко едно момиче. Искаме да кажем едно огромно благодаря за емоцията, която ни подарихте и споменът, който ще ни топли винаги, когато обърнем поглед назад. Благодарим ти Никол, ти си прекрасен човек, правиш всичко с толкова много любов и внимание към детайла, с толкова желание и вкус! Пожелавам на всички, на които им предстои такова събитие, да се докоснат до магията, която създавате и да усетят позитивизма, таланта и отдадеността на Никол и нейният екип, които правят и невъзможното, за да бъде този ден наистина уникален и незабравим

Сега като се връщам назад честно ти казвам пак искам ти да ни ожениш! „

❤️

Цялата история на тяхната сватба може да прочетете на https://www.artdecosvatba.com/ivo-lori-wedding/

Фотограф на събитието | https://www.facebook.com/novkov.photography/

Трейлът от сватбата | https://vimeo.com/241277570

Галерия на сватбата | https://www.artdecosvatba.com/gallery/fabulous-wedding-terrace-lighthouse-golf-spa-resort/