Никол Новкова

Сватбен организатор и дизайнер на събития

Занимавам се с рисуване и изкуства от 14-годишна, завършила съм втора специалност на средното си образование “Компютърна графика и дизайн”, с времето повиших своята квалификация с Магистърска степен по “Търговско и финансово посредничество”. През 2012г. съм сертифицирана за Сватбен агент.

Професията ми на Сватбен организатор и дизайнер е съчетание и естествено продължение на уменията и придобитите познания в посредническата дейност. Имам ангажираност към клиентите си, да им осигуря сигурността и спокойствието, че събитието им ще бъде структурирано, планирано и изпълнено, по възможно най-добрият начин и според техните желания и представи. За мен като Сватбен агент, изграждането на доверие, отношението и грижата за клиента, е от първостепенно значение.

Моят подход към изграждането на концепции за сватбен декор е индивидуален, стремя се към уникалност и идентичност, разпознаваемост на собствения ми стил и дизайнерски усет. Използвам различни похвати и техники за адаптиране на материи и матриали в различни цветови гами. Новото ми творческо предизвикателство е да използвам материи с разнородна текстура и да създавам свои конструкции за флористика. Цялостната визия на събитията ми се допълва от изработени по специален дизайн флорални аранжировки и внимателно подбрани, допълващи се елементи на декора.

Обикновено бъдещите младоженци се доверяват на Art Deco Weddings за цялостна организация на сватбеното събитие, което обхваща всички етапи на сватбеното планиране, от избора на локация и специалисти, до украсения, завършен вид на всяко пространство от интериор или екстериор, в избраната локация.

Екипът на Art Deco Weddings

Екипът на Art Deco Weddings влага не само умения, познания, креативност и желание в изработката на всеки детайл от сватбения декор, влага чувство, себеотдаденост и старание, за да създаде обстановка и усещане, които ще останат в съзнанието на нашите младоженци и всички присъстващи на събитието. Често предизвикателствата ни са на границата на възможното, но тази работа се работи със сърце, за да намираш начин и да сбъдваш мечти.

Ние се вълнуваме, радваме и споделяме тези моменти. Създаването на сватбен декор е като бяло платно, на което рисуваш картина и тя трябва да носи своята уникалност, идентичност, красота и стил, да бъде произведение на изкуството.

Нaшият стремеж е бъдещите младоженци да получат едно изискано, емоционално и неповторимо събитие, което ще докосне сърцата им и ще остане в спомените им.