Да създаваш събитие за колега, който се е нагледал на сватби, не е никак лесна задача. Едно голямо предизвикателство към Никол и екипът на Art Deco Weddings – да създадем бутиков декор, с новосъздадени елементи и много ръчен труд. А как се казва да на декор, който не можеш да видиш с очите си и трябва да разчиташ на доверие на сватбения си агент, това си знаят само Рейлин и Енис /Enis Uzunov Portrait & Wedding Photographer/. Не беше трудно да го измислим, защото те ни вдъхновяваха, беше трудно да го реализираме, но заради тях бихме го направили отново и отново. За мен Никол Новкова, взаимният ни контакт, часовете в срещи и обсъждане, разглеждане на мостри, беше истинско удоволствие!

„Когато започнахме организацията на нашата сватба никога не сме си мислили, че ще срещнем някой, който толкова добре да разбере нашите желания. Още на първата среща разбрахме, че сме се доверили на точния човек. Никол влага цялата си любов в това, което прави. Тя работи със стил, присъщ само за нея, различаващ я от останалите сватбени агенти. 

  Организирайки перфектната сватба за нас, Сватбена агенция Арт Деко превърна този ден в най-запомнящия се в нашия живот. 

 Безкрайни благодарности на Никол за професионализма, който вложи във всеки един детайл, за качеството на работа, за прекрасната декорация, за позитивизма, за това че сбъдна нашата мечтана сватба. Единственото, което можем да препоръчаме на следващите младоженци е да се оставят изцяло на таланта и многобройните идеи, които тя ще предложи. Нека да разкажат за мечтите си и да видят как те се сбъдват…“

Photo credit | Андон Стоичков

Decor | Сватбен декор Art Deco Weddings gallery

Trailer ProvideoZ | https://vimeo.com/337790752