„Дълго плануван сватбен ден за нас. Годината 2019.  Казахме си „ да „ ще правим сватба. 

Срещнахме се с Никол Новкова и Сватбена агенция “Art deco weddings “ и с помощта на агенцията нашата организация премина без проблеми, нерви, тревоги, притеснения и разочарования.

Настъпи и деня 29 юни, денят беше слънчев, топъл, но със силен вятър. И както всяко важно събитие и нашето не мина без леки притеснения. Като се има предвид метеорологичните условия,защото сватбата ни беше на открито.

И така…денят ни мина сякаш на един дъх, ден наситен с неповторими емоции, забавления и спомени, които няма да забравим, нито ние, нито нашите близки. Ден, в който се чувствахме наистина специални, ден , за който и до този момент не можем да намерим думи, с които да опишем благодарността си към Никол Новкова и сватбена агенция “Art deco weddings “, която създаде у нас онова чувство  на сигурност, което ни даде шанс да се насладим на всички тези емоции, чувство, че няма невъзможни неща, чувството сватбена емоция.

 Споделяме и думи описани от наши близки:

 „Този ден сватбата на моята дъщеря ще остане в съзнанието и сърцето ми до края на живота ми. Аз като майка на това прекрасно до скоро дете, сега вече девойка преживях съвкупност от емоции като: Първо гордост, че съм родила и отгледала прекрасна дъщеря. Щастие и вдъхновение от това, че бях част от най-ценния момент – сватбата на двама влюбени, родени един за друг и щастливи заедно. Върнаха ме в спомените на моята незабравима сватба. Също така изпитах вълнение, радост и забавление от прекрасната празнична атмосфера създадена с присъстващите гости. Имаше и малко тъга, че няма да бъде винаги близко до мен. Прекрасен незабравим, весел и щастлив празник. Обичам ги!!”- Галя Иванова

„Винаги съм гледала на сватбите скептично….За сватбата на Марти и Драго мога да кажа, че това беше приказка превърната до най-малкият детайл в реалност! Реалност, която остави в мен един от най-топлите спомени и емоции с най- обичаните ми приятели и близки. Ден, в който започнах да вярвам малко повече в истинската любов.” – Ели Христинова“

Снимки от сватбата на Марти и Драго може да видите на https://lights-photography.com/wedding-day-of-m-and-d-light-house

Галерия на техния сватбен декор https://www.artdecosvatba.com/gallery/touch-the-sky/

Трейлър на Марти и Драго https://vimeo.com/345949359