Услуги / Сватбено планиране

Сватбата е събитие, което изисква много добра организация и подготовка, която ангажира време,търпение и разходи. Тук е ролята на сватбения агент, който би могъл на направи живота на бъдещите младоженци "много по-лесен" в този период. 

Сватбеното планиране е продължителен и изпълнен с ангажименти процес. Всички компоненти от сватбеното събитие, изискват време и усилия, за да бъдат изяснени, подготвени и изпълнени. Сватбата е съвкупност, не само от организация и декорация, но и от подбор на специалисти, координация в избраната локация, осигуряване на оборудване, осветление, монтаж на допълнителни конструкции и изготвяне на график, контрол на подизпълнители, партньори и участници в събитието.

Всяка сватба е последователност от ритуали, поздравления, снимки, разговори,подаръци и често младоженците не успяват да се отдадат пълноценно на истинските емоции.

Сватбеният агент е този, който поддържа баланса между младоженците, ритуалите, персонала, ресторанта и гостите, проследява последователността на всички ангажименти и разбира се, отговаря за декорацията, която да допринесе за приказното усещане на сватбения ден. Когато не сте сигурни в организаторските си умения, допитайте се до сватбен агент. Той ще съдейства, за да се сбъдне сватбата, точно, както е била в представите Ви. 

В случаите, когато нямате възможност да наемете сватбен агент за цялостната организацията на Вашето събитие, може да се възползвате от услугата на Studio Art Deco Weddings , Сватбен агент на час. 
Тази услуга може да обхване само проблемна ситуация от Вашия сватбен ден или да бъде под форма на индивидуална консултация.