Какво ще научите от "Master Class за бъдещи булки" - Никол Новкова по Радио Варна, с водещ Сияна Спиридонова

 За темите на "Master Class за бъдещи булки 04/2017г.", може да чуете интервю на сертифицирания сватбен агент Никол Новкова, от Studio Art Deco с водещата Сияна Спиридонова.


http://bnr.bg/varna/post/100822800/master-class-za-badeshti-bulki-organizirat-vav-varna


Master Class пролет 2017 година

В процес на разговори с партньори на Studio Art Deco, възникна идеята за съдаване на клас за обучение на бъдещи булки. Всички са на мнение, че има необходимост, бъдещите младоженци да получат изчерпателна информация, относно компонентите и етапите, всички ангажименти и отговорности, които съпътстват подготовката на едно толкова специално събитие. Така се роди идеята за предстоящия "Master Class за бъдещи булки 04/2017". Всички сте поканени! 
...

Модни тенденции в сватбите за 2017 година

Една от най-често повдиганите теми от бъдещите булки е: "Какво е модерно, Какви са новите тенденции в декорацията на сватби?". Ето една прекрасна статия, отговаряща за тенденциите на 2017г.

Сигурни сме, че това, което сме ви приготвили ще ви хареса! Всички предложения са свежи, шик и изтънчени. Ето ги и тях – сватбените теми на 2017-та! Вдъхновете се!

Като една от основните тенденции за вече отминаващия сватбен сезон – Зеленината ше бъде популярна и през 2017-та, но в един маалко по-различен прочит.


 

Сватбен агент Никол Новкова на гости в БНТ 2

В началото на есенния сезон по стар обичай в миналото е започвал периодът на българските сватби. Въпреки, че тази тенденция вече е изместена към летния сезон, от БНТ искат да възродят традицията, с поставянето на тема за сватбите в Сутрешния блок на БНТ 2, "Добро утро с БНТ 2". Сертифицираният Сватбен агент Никол Новкова от Studio Art Deco и Станислав Сивев от Lights-photography са гости в студиото на БНТ Варна. 

Дали ще е лятна или есенна сватбата, бъдещите младоженци избират тема на сватбата си, така, ч...