Какви сватби се правят във Варна? - интервю с Никол Новкова по радио Варна, водещ Сияна Спиридонова


Водещата по Радио Варна, Сияна Спиридонова, бе наш гост в Studio Art Deco Weddings, за да поговорим за работата на сватбения агент, какви сватби се предпочитат бъдещите младоженци във Варна и другите морски локации, какви са тенденциите в избора на цветове, дизайн и декорация. Темата за нетрадиционните и тематични сватби е много обхватна, но е все още е рядкост, да се направи избор за концепция на сватбата, свързан с интереси, любими места, елементи, взаимствани от други области - танци, музика, чуждестранни култури. 
Вече съществуват модните тенденции и в сватбената визия, навлизат необикновени комбинации на светове, различни материи и материали, флорални мотиви, необикновени съчетания на ярки цветове и комбинации на цвят със сребристи или златисти акценти.
Да бъдеш сватбен агент е доста отговорна, многокомпонентна и изпълнена с непредвидени ситуации професия. Да бъдеш "режисьор" на сватба е като да снимаш филм, на който няма втори дубъл! Отговорните лица, които са част от събитието и трябва да бъдат координирани от Сватбения агент, проследяването на последователността на ритуали, на всички сватбени компоненти и на целия процес за организирането на незабравим сватбен ден е трудна задача и всеки сватбен агент трябва да бъде подготвен за това. 
Добрият сватбен агент трябва да е незабележим, а присъствието му да се разпознава от перфектното събитие, което той създава.


Още новини: Сватбен агент Никол Новкова на гости в БНТ 2... Имало едно време... Сватбата на Иво и Лори... Модни тенденции в сватбите за 2017 година... Разказ за сватбата, в близост до Варна, на която валеше дъжд "като из ... Какво ще научите от "Master Class за бъдещи булки" - Никол Новкова по... Master Class пролет 2017 година Сватбено изложение, влизо до Варна Extraordinary Wedding Expo 2018 Li... Сватбеният ден през обектива и погледа на Lights - photography... Модни тенденции на цветовете за сватбен сезон 2018, подбрани за Вас от... Master Class за бъдещи булки 2018 Ви очаква!