Какви сватби се правят във Варна? - интервю с Никол Новкова по радио Варна, водещ Сияна Спиридонова


Водещата по Радио Варна, Сияна Спиридонова, бе наш гост в Studio Art Deco Weddings, за да поговорим за работата на сватбения агент, какви сватби се предпочитат бъдещите младоженци във Варна и другите морски локации, какви са тенденциите в избора на цветове, дизайн и декорация. Темата за нетрадиционните и тематични сватби е много обхватна, но е все още е рядкост, да се направи избор за концепция на сватбата, свързан с интереси, любими места, елементи, взаимствани от други области - танци, музика, чуждестранни култури. 
Вече съществуват модните тенденции и в сватбената визия, навлизат необикновени комбинации на светове, различни материи и материали, флорални мотиви, необикновени съчетания на ярки цветове и комбинации на цвят със сребристи или златисти акценти.
Да бъдеш сватбен агент е доста отговорна, многокомпонентна и изпълнена с непредвидени ситуации професия. Да бъдеш "режисьор" на сватба е като да снимаш филм, на който няма втори дубъл! Отговорните лица, които са част от събитието и трябва да бъдат координирани от Сватбения агент, проследяването на последователността на ритуали, на всички сватбени компоненти и на целия процес за организирането на незабравим сватбен ден е трудна задача и всеки сватбен агент трябва да бъде подготвен за това. 
Добрият сватбен агент трябва да е незабележим, а присъствието му да се разпознава от перфектното събитие, което той създава.


Още новини: Какво ще научите от "Master Class за бъдещи булки" - Никол Новкова по... Модни тенденции в сватбите за 2017 година... Master Class пролет 2017 година Разказ за сватбата, в близост до Варна, на която валеше дъжд "като из ... Имало едно време... Сватбата на Иво и Лори... Модни тенденции на цветовете за сватбен сезон 2018, подбрани за Вас от... Сватбено изложение, влизо до Варна Extraordinary Wedding Expo 2018 Li... Master Class за бъдещи булки 2018 Ви очаква! Сватбеният ден през обектива и погледа на Lights - photography... Сватбен агент Никол Новкова на гости в БНТ 2...