Модни тенденции в сватбите за 2017 година


Една от най-често повдиганите теми от бъдещите булки е: "Какво е модерно, Какви са новите тенденции в декорацията на сватби?". Ето една прекрасна статия, отговаряща за тенденциите на 2017г.

Сигурни сме, че това, което сме ви приготвили ще ви хареса! Всички предложения са свежи, шик и изтънчени. Ето ги и тях – сватбените теми на 2017-та! Вдъхновете се!

Като една от основните тенденции за вече отминаващия сватбен сезон – Зеленината ше бъде популярна и през 2017-та, но в един маалко по-различен прочит.


trends_2017_wedding_themes_greenery 


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Зеленина 

Градинските сватби също заявяват позицията си на една от най-предпочитаните тематики от младоженците за следващия сватбен сезон. В комбинация с всяка друга тема би могло дас е получи незабравима сватба, която сама по себе си да бъде уникална и неповторима.


trends_2017_wedding_themes_garden


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Градина

Въпреки, че не са много популярни в България, сватбите организирани в плевня са истински хит по света. Все по-често и у нас има много успешни опити тази тема да се вплете в организацията, чрез различни елементи, които напомнят за това място – дървени шайби, фенери, вдъхновени от природата декорации, бали със сено. През 2017-та ще ги виждаме все по-често.


trends_2017_wedding_themes_barn


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Плевня

За тях сме ви разказвали много, затова сега само ще ги споменем – ретро тематичните сватби продължават да бъдат хит и през следващия сватбен сезон. Пречупени през призмата на новите модерни цветове и елементи, разбира се.


trends_2017_wedding_themes_vintage


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Ретро

Сватбите с акцент акварел набират все по-голяма сила през 2017-та. Това в съчетание с все по-популярните Направи-Си-Сам идеи, които много се харесват от младоженците, се оформя, като една много модерна и нестандартна сватбена тематика.


trends_2017_wedding_themes_watercolor


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Акварел

Може би няма да изненадаме никой, с това че Бохо стила ще властва над сватбите и през следващия сезон. Поради небрежността и неангажираността си той е предпочитан от много младоженци.


trends_2017_wedding_themes_boho


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Бохо

Сватбената тема Приказка, определено е една от любимите ни! Може би е така, защото много напомня на детските мечти на всяко момиченце да бъде принцеса. А може би е защото всяка сватба би трябвало да е една приказка с щастлив край.


trends_2017_wedding_themes_fairy_tail


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Приказка

Вече ви споменахме за една от тенденциите при сватбените покани – Екзотични палмови листа. Това никак не е случайно. В комбинация с тропическата тема, която ще бъде много актуална през следващия летен сезон се получава една изключително модерна сватба.


trends_2017_wedding_themes_tropical


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Тропик

И последна, но не по популярност е горската тематика. Тя е една от любимите теми на младоженците, защото може да бъде реализирана, както в затворено, така и на отворено пространство. И двата случая има как да се разгърне така, че да бъде незабравима.


trends_2017_wedding_themes_forest


Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Горска

Източник: Bridalidol.bg

Снимки: Pinterest



Още новини: Master Class пролет 2017 година Master Class за бъдещи булки 2018 Ви очаква! Сватбено изложение, влизо до Варна Extraordinary Wedding Expo 2018 Li... Имало едно време... Сватбата на Иво и Лори... Какво ще научите от "Master Class за бъдещи булки" - Никол Новкова по... Разказ за сватбата, в близост до Варна, на която валеше дъжд "като из ... Какви сватби се правят във Варна? - интервю с Никол Новкова по радио В... Модни тенденции на цветовете за сватбен сезон 2018, подбрани за Вас от... Сватбен агент Никол Новкова на гости в БНТ 2... Сватбеният ден през обектива и погледа на Lights - photography...